Hinnasto

Henkilökohtainen ravintoneuvonta, etävastaanotot
Pure Nutrition START
Ravintoneuvonnan starttipakettiin sisältyy alkutapaaminen (1,5 h) ja seurantatapaaminen (50 min.) sekä 15 min. välikonsultaatio / sähköpostikonsultaatio.

Ensimmäinen tapaaminen sisältää terveydentilan kartoituksen, kyselylomakkeiden ja ruokapäiväkirjan analysoinnin sekä henkilökohtaisen ravinto-ohjelman ja ravintolisäsuositukset kirjallisena. Seurantatapamisessa keskitytään tavoitteissa edistymiseen sekä ravinto-ohjelman päivittämiseen

Starttipakettia suositellaan kaikille, jotka ovat motivoituneita tekemään pysyviä muutoksia ruokavalioonsa. Paketin sisältö räätälöidään aina henkilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 Starttipaketti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä konsultaatiosta.

1,5  h
50 min.
15 min.
255 €
Seurantatapaamiset
Seurantatapaaminen 50
50 min.
85 €

Sisältää päivitetyn ravinto-ohjelman.

Seurantatapaaminen 30
30 min.
55 €

Sisältää päivitetyn ravinto-ohjelman.

Ravintokonsultaatio
Sisältää ruokapäiväkirjan analysoinnin/sekä keskustelua ja ohjeistusta valitsemastasi teemasta. Ei kirjallisia ohjeita. 60 min.
80 €
Workshopit ja webinaarit
Workhopit ja luennot voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai asiakkaan tiloissa. Ne sopivat mainiosti yritysten ja yhdistysten virkistys – tai teemapäiviin, polttareihin, synttäreille tai kaverinporukan yhteiseen illanviettoon. 
Workshop rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja valitun teeman ympärille. Esimerksiksi suosittu smoothie workshop sisältää erilaisten smoothieiden valmistuksen ohella tietoa terveellisestä ravinnosta sekä eri raaka-aineiden käytöstä.
Smoothie workshop
Raakasuklaa workshop
Välipala workshop
Kysy lisää, Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!
Katso lisätietoja Palvelut valikosta.

Hinnat sis. alv 0 %

Maksutavat

Käteinen tai lasku

Rekisteriseloste