Muut palvelut, kurssit ja luennot

_MG_3994Smoothie workshop

Kurssin aikana opit valmistamaan herkullisia ja terveellisiä smoothieita! Lyhyen teoriaosuuden jälkeen valmistamme ja maistelemme mm. kasviksista, marjoista, hedelmistä ja yrteistä tehtyjä raikkaita juomia. Opimme yhdistelemään erilaisia raaka-aineita ja mausteita, joista syntyy herkullisia ja ravinteikkaita juomia aamupalaksi, välipalaksi, makeannälkään tai esim. urheilun jälkeen. Kurssilta saat mukaasi tietopaketin smoothien valmistuksesta, sekä runsaasti reseptejä. Kaikki kurssilla valmistetut smoothiet ovat gluteenittomia, maidottomia sekä ilman lisättyä sokeria.

Raakasuklaa workshop

Kurssilla saat tietoa raakasuklaasta ja siihen käytettävistä raaka-ainesta. Mitä raakasuklaa oikein on ja miksi se on tavallista suklaata suositeltavampi vaihtoehto? Illan aikana pääset valmistamaan mieleistäsi suklaata ja nauttimaan herkuista kahvin tai teen kera. Opit käytännönläheisesti kuinka helppoa ja hauskaa suklaan tekeminen on! Kurssiin sisältyy raaka-aineet ja reseptivihkonen.

Välipala workshop

Kaipaatko vaihtelua aamupalalle? Mietitkö mikä olisi maukas ja sopivan kokoinen välipala? Workshopissa opit, miten valmistaa herkullisia ja ravintorikkaita välipaloja niin taaperoille kuin isommillekin herkkusuille. Pääset itse valmistamaan ja maistelemaan erilaisia pieniä aterioita ja välipaloja. Kurssilla valmistamme mm. siemenpatukoita, tuorepuuroa sekä raakasuklaapirtelöä. Kaikki kurssilla valmistetut välipalat ovat gluteenittomia, maidottomia sekä ilman lisättyä sokeria. Kurssilta saat mukaasi välipala-reseptivihkosen.

Kaikki workhopit toteutettavissa halutulle kohderyhmälle, kuten  pienten lasten vanhemmille ja hoitajille tai ikääntyville ja heidän hoitajilleen.

Hyvinvointi-illat/-päivät

Hyvinvointi illat räätälöidään tilaisuuden ja asiakkaan toivomusten mukaisesti. Tilattavissa paketteja eri teemoilla mm. syntymäpäiville, polttareihin, baby shower kutsuille ja pikkujouluihin. Sopii erinomaisesti yhdistettynä smoothiekurssin raakasuklaa workshopin kanssa. Kysy tarjousta ja räätälöidään paketti toivomustesi mukaisesti!

Luennot

Luennot räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Kysyttyjä luento teemoja ovat mm.

  • Pienen lapsen ravinto
  • Kaunis iho ja ravinto
  • Virtaa ravinnosta – virkeä ja energinen olo oikean ruokavalion avulla
  • Detox, käytännönläheinen Smoothie workshop ja luento puhdistavasta ruokavaliosta
  • Ravintoluento varttuneille – ruokavalion merkitys ikääntyvän terveydessä ja jaksamisessä
  • Hyvän mielen ravinto – Uusi terveempi minä, hoida aivoja, mieltä ja kehoa ruokavalion avulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Katso myös etusivulta ajankohtaiset luennot ja kurssit!