Pure Nutrition

Pure Nutrition sai alkunsa intohimostani terveellistä, ravitsevaa ja herkullista ruokaa kohtaan,  sekä oivalluksesta, kuinka paljon syömämme ruoka todella vaikuttaa hyvinvointiimme.  Olen valmistunut Terveysopisto Saluksesta Dipl. ravintoterapeutiksi. Tutustu tarkemmin opintoihini täältä.

Ravintoterapiassa tavoitteenani on opastaa ihmisiä löytämään juuri heille sopiva, terveellinen ja energisoiva, vatsaa ja mieltä hellivä ruokavalio.

Pure Nutritionin periaatteet pohjautuvat funktionaaliseen lääketieteeseen. Funktionaalisen lääketieteen taustalla on ajatus siitä, että ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä, oikeilla elämätavoilla ja tasapainoisella ravitsemuksella pidämme kehomme vahvana ja terveenä – näin myös tarve lääkehoidoille vähenee. Sinulla ei tarvitse olla diagnosoitua sairautta tullaksesi ravintoterapiaan. Hyvin usein miellämme itsemme terveeksi, vaikka tosiasiassa olemme uupuneita, väsyneitä ja arkisetkin asiat saattavat vaatia suuria ponnisteluita ja epämääräiset oireet, kuten ruoansulatusongelmat, pääkipu tai erilaiset iho-oireet saattavat vaivata jopa päivittäin. Olemme tottuneet tietynlaiseen ”normaaliin” olotilaan, emmekä pääse hyödyntämään todellista potentiaalimme.

Terveyttä tukeva ruokavalio on ravintorikasta, mieltä ja kehoa energisoivaa – ja lisäksi maistuu hyvälle. Hyvinvoinnin perustana on terve suolisto ja ruoansulatus, jotta ravintoaineet imeytyvät ja kehomme saa niistä parhaan mahdollisen hyödyn. Ravintoterapiassa jokainen asiakas nähdään yksilönä ja ruokavaliosuunnitelma tehdään koko elämäntilanne huomioiden. Myös vitamiini- ja hivenaine tarpeemme vaihtelee suuresti. Tarvittaessa suosittelen testejä tilanteen kartoittamiseksi. Ravintoterapian perusta on aina terveyden ylläpito ruokavalion avulla. Tilanteen mukaan suosin ohessa luonnollisia ravintolisiä, joiden tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti.

Ravintoterapia ei korvaa lääkärissä käyntiä. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan lääkärille, jos hän ei ole vielä siellä käynyt. Ravintoterapian avulla voit kuitenkin itse vaikuttaa ennaltaehkäisevästi terveyteesi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni ja kursseille!

Leena