Hei sinä terveydestä kiinnostunut lukija, kiva kun tulit vierailemaan sivuillani!

Olen Leena, ravintoterapeutti ja Puren Nutritionin perustaja. Uskon, että meistä jokainen voi edistää omaa terveyttään ravintopitoisen ruoan avulla. Terveellinen elämäntapa ei kuitenkaan tarkoita vain ravitsemusta, se on yhdistelmä hyvää ruokaa, sinulle sopivaa liikuntaa, riittävästi unta, sosiaalisia suhteita sekä mielen hyvinvointia.

Olen valmistunut Terveysopisto Saluksesta dipl. ravintoterapeutiksi vuonna 2015. Pohjakoulutukselta olen restonomi (AMK). Kotonani touhuaa minun ja mieheni lisäksi kolme lasta. Olen utelias luonne ja intohimoinen opiskelija. Opiskelen ja päivitän tietojani jatkuvasti.  Ravintoterapeutin opintoihini voit tutustu tarkemmin täältä.

Työssäni tavoitteeni on ohjata sinua löytämään sinulle ja sinun elämäntilanteeseesi sopiva ruokavalio. Terveyttä tukeva ruokavalio on ravintorikasta, mieltä ja kehoa energisoivaa – ja lisäksi maistuu hyvälle. Se mikä sopii ystävällesi, ei välttämättä sovi sinulle. Olemme kaikki yksilöitä. Hyvinvoinnin perustana on kuitenkin aina terve suolisto ja ruoansulatus, jotta ravintoaineet imeytyvät ja saamme niistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Pidän mielelläni workshoppeja ja luentoja, joissa tieto ja käytäntö  yhdistyvät erinomaisella tavalla. Kokemukseni mukaan, kun ihmiset näkevät ja kuulevat käytännössä, miten raaka-aineita voidaan käyttää ja mitä hyötyä niistä on, se innostaa heitä kokeilemaan samaa myös itse.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni ja kursseille!

Leena