Ravintoneuvonta – sinun hyvinvointisi ja terveytesi tueksi

Pure Nutrition tarjoaa henkilökohtaista ravintoneuvontaa sekä aiheeseen liittyviä testejä, kursseja ja luentoja. 

Ravintoneuvonta on tehokas, luonnollinen ja käytännönläheinen keino oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Koska ruoka on luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme, on meillä kaikilla päivittäin mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointiimme syömämme ruoan kautta. Ympärillämme on loputtomasti houkutuksia, jotka ohjailevat ruokavalintojamme. Siksi oikeanlaisen ruokavalion löytäminen on monelle haasteellista. Jos keho on ollut epätasapainossa pitkään, muutosten tekeminen ruokavalioon tulee yhä haastavammaksi. Tähän voit saada apua ravintoneuvonnasta. Ravintoneuvonnasta saat myös uusia vinkkejä jo valmiiksi terveelliseen ruokavalioon ja neuvoja viilaamaan ruokavaliotasi yhä paremmin juuri sinun tarpeitasi vastaaksi.

Ravintoneuvonta voi auttaa sinua löytämään optimaalisen, hyvää oloa ja energiaa tuovan ruokavalion. Terveellinen ruokavalio ei ainoastaan auta sinua voimaan paremmin ja tuntemaan itsesi energisemmäksi, vaan sillä on kauaskantoisia, positiivisia vaikutuksia terveyteesi. Terveellinen ja ravitseva, mutta myös herkullinen ruoka on tärkeimpiä sijoituksia, jonka voit terveytesi eteen tehdä. Paras hetki muutosten tekemiseen on nyt!

Ajankohtaiset kurssit ja workshopit

Lahjakortti ravintoneuvontaan - Hyvän olon lahjakortit Haluaisitko antaa lahjan saajalle jotain persoonallista ja jotain, josta olisi varmasti iloa ja hyötyä pitkään? Vältätkö turhien tavaroiden ostamista ja suosit mielelläsi aineettomia lahjoja?  Pure Nutritionista saatavilla lahjakortit kursseille ja ravintoneuvontaan! Saatavilla nyt lahjakortteja välipalakurssille, raakasuklaakurssille, smoothiekurssille sekä
Tasapainottajat painonhallintaryhmän ilmoittautumiset nyt käynnissä! - Seuraava Tasapainottajat painonhallinan ryhmävalmennus alkaa tammikuussa 2015 Kulosaaressa. Katso tietoja valmennuksesta täältä Kiinostuitko? Ota yhteyttä tai soittamalla 0445077898/Leena Tervetuloa mukaan!